Hyra och köpa balklänning i Stockholm

En balklänning är så mycket mer än ett härligt tyg och vacker formgivning eftersom tillfället då du bär den är så speciellt. Det kanske handlar om examen, bröllop eller en bal för att fira en milstolpe i livet. Även om du inte tänkt spara dina balklänningar och ställa ut dem på Livrustkammaren så är det viktigt att du tänker på om klänningen du köper ska kunna användas mer än en gång. Om du vill lägga ner lite mer pengar på en klänning som kan återanvändas så bör du förstås skaffa en stil som är tidlös och håller genom alla modeepoker.

Diskret eller unik

En diskret klänning kan funka både som balklänning och vid tillfällen då du vill vara extra fin. Diskret betyder inte alltid tidlöst men det kan vara smart att välja mjukare toner om du tänkt spara klänningen och använda den även vid framtida fester. För att piffa upp den kan du alltid variera dina accessoarer och tillhörande skor och väska. Om du vill göra ett större intryck och bära balens mest unika klänning så kan du titta mer på kraftfulla färger. Välj en färg och design som passar din hy och personlighet så att du och klänningen framstår som ett.

Här finner du balklänningar i Stockholm

Du kan givetvis köpa din balklänning online men för att verkligen hitta rätt så kan det vara skönt att gå till en verklig butik och få tips och råd av en expert. Här är några av de butiker som du kan besöka för köp eller uthyrning av balklänningar i Stockholm:

Bridal Outlet

(www.bridaloutlet.se)

Ropstensslingan 11 D (vid Norra Hamnvägen 20)

Tel. 08-648 13 60 , 08-648 13 60

Bridal outlet har både brud och balklänningar till fina priser. De försöker att undvika onödiga utgifter genom att minska på mellanhänder och du kan både handla direkt i deras butik i Stockholm och online i deras e-shop. En annan fördel med Bridal Outlet är att de har ett brett sortiment och möjlighet att beställa just den färg och modell som du är ute efter.

Aksara

(www.aksara.se)

Vasagatan 40

Tel: 08-214005

Aksara är specialisten på balklänningar i Stockholm. I deras butik finner du vackra och moderiktiga aftonklänningar med accessoarer som skor och väskor. I Aksaras butik får du även hjälp med smink om du vill vilket gör ett besök hos de extra roligt och intressant.

Söders Högtidskläder

(www.sodershogtidsklader.se)

Hornsgatan 144

Tel: 08-6696906

Söders Högtidskläder erbjuder balklänningar för kvinnor och finkläder för män. Här finner du ett välsorterat sortiment och kunnig personal som kan guida dig till din drömklänning. För herrar så finns det möjlighet att köpa eller hyra finkläder enligt senaste mode.

Royal Högtidskläder

(www.royalhogtidsklader.com)

Linnégatan 31

Tel: 08-6123735, 08-6673399

Hos Royal Högtidskläder kan du både hyra och köpa balklänning och kläder för honom. Här finner du specifika märken som Romantica, Modica och Cavaliere. Dessutom får du hjälp av den kunniga och trevliga personalen i butiken med att hitta den klänning som kommer att göra festen till en oförglömlig tillställning.