Hyra och köpa balklänning i Göteborg

Med våren kommer studentfesterna och chansen att få klä upp sig i en balklänning men faktum är att det uppstår tillfällen att bära högtidskläder året runt. När det väl blir dags att se sig om efter en balklänning så kan det vara ont om tid. För att göra din jakt på den perfekta balklänningen enklare så bör du tänka igenom vad det är du letar efter. Ska det vara en moderiktig blåsa som alla kommer att beundra och ta en titt på eller något enklare som kan funka vid flera olika tillfällen? Ställ dig själv dessa frågor innan du besöker en butik för balklänningar i Göteborg.

Stil och mode för bal i Göteborg

Modet för balklänningar är lika ombytligt som modet för andra typer av kläder men det finns vissa varianter av klänning som aldrig tycks gå ur tiden. Ett enkelt fodral i ett vackert tyg kan vara precis det som ska till för att du ska känna dig som en prinsessa på balen. Om kjolen ska svepa längs golvet eller sluta precis nedanför knät är upp till dig men se till att besöka en butik med stort sortiment så att du får möjlighet att testa olika längder och varianter för bästa resultat.

Uthyrning eller försäljning av balklänningar i Göteborg

Tonys Högtidskläder

www.tonyshogtidsklader.se

Vasaplatsen 8

Tel: 031-130154

Tonys Högtidskläder är en butik som erbjudit män och kvinnor kläder för bröllop och fest sedan 1988. Här finner du balklänningar av hög kvalitet och enligt det senaste modet. Dessutom erbjuder denna butik viktiga accessoarer som skor och väskor.

Weddingsquare

www.weddingsquare.se

Södra Allégatan 1, Järntorget

Tel: 031-253170

Brahegatan 1

Tel: 031-212080

Weddinsquare kan erbjuda ett av de bästa sortimenten för balklänningar i Göteborg och de har två butiker. Här kan du hitta det senaste inom bröllop och festkläder och det går både att köpa och att hyra utstyrseln. Dessutom erbjuder Weddingsquare ofta tävlingar och speciella kampanjer där du kan vinna kläder värda flera tusen kronor!

Johans Högtidskläder

www.johanshogtidsklader.se

Linnégatan 51-53

Tel: 031-424413

Johans Högtidskläder ser till att du hittar den balklänning som du söker efter och att den sitter rätt på dig. De ger en personlig service där din klänning anpassas till dig efter dina önskemål. Dessutom erbjuder de accessoarer som skor och väskor som passar i stil och färg till den klänning du väljer.

Remanns

www.remanns.se

Linnégatan 2 (4 för herr)

Tel: 031-125714 (031-145852 för herr)

Remanns är butiken med balklänningar från Sverige och hela Europa. Här finns även ett stort sortiment för barn vilket är riktigt bra då du vill matcha din balklänning med ett yngre syskons eller barns utstyrsel. Du kan även handla accessoarer som handskar, tiara och sidenskor för att skapa en vacker helhet.